Straatlengte voorsprong voor de Makelaar van vandaag!
10 jaar geleden stond de professionele Vastgoedpresentatie binnen de makelaardij in de kinderschoenen. De makelaars met visie en lef kozen vol overtuiging voor een professionele Vastgoedpresentatie en niks anders. Dat waren de koplopers 10 jaar geleden!

Online business anno 2018
Anno 2018 is online business niet meer weg te denken en dat is precies waar jij als makelaar een onderscheid kan maken. Maar hoe zet jij online die extra stap en laat jij zien dat jij de makelaar van 2018 bent? Hoe mooi zou het zijn als je deze vraag met #1klik kunt beantwoorden?

#hoe mooi zou het zijn: 24/7 Open Huis bij alle objecten

#en gelijk alle maten en overzichten van alle ruimtes perfect digitaal in kaart gebracht

#en hoe mooi is het dat dit alles binnen 48uur geleverd en uiterst betaalbaar

#en hoe mooi is dat met 1klik

Dat kan dus! En dat allemaal in één Vastgoedpresentatie in 3D. Je hebt er niets eens een 3D brilletje voor nodig!

#1 klik #24/7
Met een 3D Virtuele Tour laat je geïnteresseerden op internet en Sociale Media zelf rondlopen door het hele huis. Dit gaat dus verder dan 360 graden foto’s of een filmpje. Je bepaalt als kijker zelf waar je heen loopt en hoe lang je in een ruimte blijft, terugloopt, toch nog een keer naar zolder en hoe lag die ouderslaapkamer ook alweer ten opzichte van de badkamer? Je moet het zien als Google Streetview, maar dan binnen in huis, inclusief de volle sfeer en ambiance.

What’s in it for me? 
Een 3D virtuele Tour is een echte game changer voor jouw business. Een 3D Virtuele Tour filtert belangstellenden in twee categorieën: de afhakers die je alleen maar tijd kosten (tijdens een Open Huis of anderszins) en de geïnteresseerden die voor een ‘tweede bezichtiging’ komen. Een efficiencyslag dus, méér doen in minder tijd.

Met 1 klik koploper in jouw markt
Ben jij die makelaar met visie en lef? Ben jij die makelaar van 2018 met een 3D visie op de toekomst en heb jij het lef om die volgende stap te zetten? Of wil jij die makelaar van 2018 worden? Dan hebben wij #1 klik!

Nu 10 jaar later doet de 3D Virtuele Tour zijn intrede in de makelaardij. Wil jij in 2018 de koploper zijn? Toon lef en kies overtuigd voor 3D!

Practise what you preach 
Wij hebben je gewaarschuwd: Alles met #1 klik. Open de 3D Virtuele Tour van deze woning en ontdek zelf in 3D deze 2-onder-1 kap woning. Loop virtueel door de woonkamer, de trap op naar boven en neem een kijkje in de slaapkamers en dat allemaal interactief alsof je er zelf bent.

Huizen verkopen op Sociale Media
De 3D Virtuele Tour van deze 2-onder-1 kap woning in Alphen aan den Rijn is via Facebook uitstekend bekeken en in no time kwamen de aanvragen voor een tweede bezichtiging binnen. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze woning binnen 2 weken boven de vraagprijs via Social Media verkocht was.

3D Virtuele Tour testen?
Dat kan! Als kennismakingsaanbod geven wij je 30% korting op jouw eerste 3D Virtuele Tour.  Ga vandaag nog voor 3D!

Vul ons contactformulier in en we spreken elkaar snel!

    MakelaardijHorecaAndere branche    Dit is een anti-spam vraag:
    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring op www.vastgoed-virtueel.nl/privacy-verklaring
    2018-04-03T10:02:24+02:00