Business anno 2018
In deze roerige huizenmarkt gaat het al lang al niet meer alleen om jouw deskundigheid en kwaliteit als makelaar.
Soms kijken verkopers alleen maar naar ‘Wat kost het mij om mijn huis te verkopen’ of ‘wie verkoopt mijn huis voor de beste prijs en de laagste kosten?’ Met een 3D Virtuele Tour onderscheid jij je van alle andere makelaars en heb jij dè marketingtool van nu in handen om te doen waar jij goed in bent: Huizen verkopen voor de beste prijs en met de nieuwste technieken.

Game Changer! 
Met een 3D Virtuele Tour lever jij als makelaar aantoonbare meerwaarde. Het onpersoonlijke ‘Open Huis’ en een bomvolle agenda met bezichtigingen zijn verleden tijd. Met 1 simpele klik het huis van hun dromen binnen stappen waar, wanneer en hoe vaak ze maar willen én met wie ze maar willen: ouders, vrienden en de helpende hand.

Met een 3D Virtuele Tour bezichtigen ze allemaal alsof ze er zelf zijn en dat vanuit hun luie stoel zonder dure software of apparatuur, gewoon op tablet, pc of mobiel. Dat is méér doen, in minder tijd.

Online het verschil maken
Een 3D Vastgoedpresentatie is dè all-in-one marketingtool van nu. Een 3D Virtuele Tour draagt bij aan een succesvolle verkoop, vergroot jouw naamsbekendheid, is goed bekeken op social media en is onderscheidend eigentijds! Kortom een 3D virtuele tour draagt bij aan een succesvolle verkoop en zo doe jij als makelaar weer waar jij goed in bent!

Marketingtool
De 3D Virtueel Tour is een echte Marketingtool. Vervang de eerste bezichtiging voor een 3D Tour en ga nog voor potentiële kopers echt in het pand geweest zijn in gesprek over hun verwachtingen en wensen bij het betreffende pand. Is dit pand niet geschikt voor hun dan heeft het jou alleen de moeite van een telefoongesprek gekost en heb je weer een woningzoeker gewonnen voor jouw lijst actieve zoekers. En tegenlijk laat jij zien waar jij voor staat: een persoonlijke aanpak!

Met 1 klik beleven alsof je er zelf bent
Ervaar zelf wat  1 klik doet! Open de 3D Virtuele Tour en ontdek zelf wat dit vooroorlogse vrijstaande allemaal te bieden heeft. Loop rustig rond in de woonkamer, via de leuke hoektrap kom je op de eerste etage waar je in de badkamer nog net niet de douche kunt aanraken. Kijk rond in de ouderslaapkamer en ontdek het 2e toilet op deze etage.

Koploper worden? 
Actief op zoek naar jouw richting in de huidige vastgoedmarkt? Maak kennis met deze ijzersterke Makelaarstool en zoek niet verder. Ga voor de uitstraling van de makelaar van 2018 en kies voor de persoonlijke aanpak naar jouw verkoper en koper. Met 3D scoor jij op alle fronten. Vraag onze 3D Pilot aan en ervaar wat 3D voor jou doet.

Ondernemen zit in ons bloed
Kansen zien is 1… Kansen pakken? Daar het je lef voor nodig. Dat weten wij maar al te goed. Wij lopen 10 jaar mee en zijn gespecialiseerd in Vastgoedpresentaties. Eerst in 2D, toen in 360 graden en nu in 3D VR. In ons blog 2D wordt 3D’ vertelt Pien meer over haar stap naar 3D VR. Wil jij ook de stap wagen? Dan kun je rekenen op onze hulp. Vul ons contactformulier in, bel, mail of app ons en we spreken elkaar snel.

Zelf de impact van deze ijzersterke Makelaarstool ervaren?  
Vul ons contactformulier in en we spreken elkaar snel.

    MakelaardijHorecaAndere branche    Dit is een anti-spam vraag:
    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring op www.vastgoed-virtueel.nl/privacy-verklaring
    2018-04-03T09:59:17+02:00