#makelaardij #tekoop #3Dtour #3dvirtueletour #24/7
Alkmaar – Tussenwoning
Uitgebouwde tussenwoning in kindvriendelijke woonwijk

Met 1 klik loop je virtueel deze tussenwoning binnen en ontdek je op de begane grond aan de voorzijde van de woning het kantoor en loop door dan ontdek je de gezellige keuken, de zonnige, uitgebouwde tuin gerichte woonkamer  en de recent aangelegde achtertuin. Via de trap ontdek op de 1e etage 3 slaapkamers en de badkamer met wastafel. ligbad, douche en toilet.

De 3D tour van deze tussenwoning is online goed bezocht. Binnen 24uur hadden 30 klikkers deze woning online ontdekt. De offline bezichtigingen lieten dan ook niet lang op zich wachten. Door het déjà vu gevoel van de kijkers was de belangstelling voor de woning groot. Een bezichtiging draait dan niet om sfeer proeven want dat hebben ze online al gedaan. Kijkers hadden gerichte vragen over de woning zoals staat van onderhoud, wel/geen vloerverwarming en bouwjaar van de cv. En na de offline bezichtiging is de 3D Tour een goede geheugen opfrissen want hoe zat het ook al weer met…. kan je gewoon ontdekken in de 3D Tour.

Foto’s tbv Funda
Start 3D Tour
De impact van deze all-in-one Makelaarstool zelf ervaren?
Ervaar nu zelf hoe het is om moeiteloos 24/7 te makelen zonder extra kosten. Maak kennis met deze all-in-one 3D Vastgoedpresentatie voor de prijs van een 2D Vastgoedfotopresentatie.

Hier moet een invul contact formulier komen.