Visie met lef!
Ondernemen is kansen zien en dromen najagen! Als ondernemer moet je visie en lef hebben. In 2008 had ik een visie, had ik een droom en had ik het lef om de stap te nemen naar het zelfstandig ondernemerschap als Vastgoedfotograaf. En nu 10 jaar later zie ik weer een grote kans en heb ik lef om de volgende stap te nemen.

In 2016 begon het te kriebelen bij mij. Ik ging nog steeds elke dag met veel plezier met ‘mijn Nikon’ op pad om de mooiste presentaties te maken maar steeds vaker vroeg ik mij af: Wat wil ik later eigenlijk worden als ik groot ben? Ik praatte veel met mijn lief (die ook ondernemer is) met vrienden, contacten in mijn netwerk en maakte de opleiding Assistent Makelaar af.

Liefde op het eerste gezicht
Ik weet het nog goed: dat moment dat ik voor het eerst een 3D Virtuele Tour van Matterport zag. Het was liefde op het eerste gezicht, net als 10 jaar geleden. Dit is het! Dit wil ik gaan doen. Ik ga 3D Virtuele Tours maken! Ja, leuk gezegd. En nu? Hoe pak ik dat aan? “Ik ben ook om!” zei Maaike Stroomer van Kloes & Goudsblom. Wij willen vanaf nu al onze panden in 3D. Wat?? Nou, uhhh… Help! En nu?

Beren afschieten
Het begon in augustus 2017 met een klik op de knop ‘Buy’ en een paar dagen later werd ‘mijn Matterport’ thuis afgeleverd. En weer dacht ik: Help! en nu? Ik en ‘mijn Nikon’ kunnen lezen en schrijven met elkaar en weten precies wat we aan elkaar hebben. En ga ik dat ooit weer ervaren met ‘die Matterport’? Op mijn weg naar 3D heb ik afgerekend met heel wat ‘beren op mijn weg’ en flink wat ‘stemmetjes het zwijgen opgelegd’. Aangespoord door oa. de enthousiaste reacties van Kloes & Goudsblom, ‘mijn makelaar’ in Noord Holland, begon ik panden te scannen en met elke scan nam mijn enthousiasme over de 3D Virtuele Tour toe.

Game Changer!
In de afgelopen 10 jaar heb ik de Vastgoedfotografie zien ontwikkelen van 2D naar 360 graden foto’s en de 3D Virtuele Tour van Matterport is daar een logisch vervolg op.  Een 3D Virtuele Tour is een interactieve en informatieve all-in-one 3D vastgoedpresentatie voor de makelaardij, Horeca en bedrijven. Het is dé logische volgende stap in 3D presenteren. Met #1 klik sta je binnen en loop je virtueel rond in een huis, appartement, kantoor, hotelkamer, restaurant, vakantiehuis, een jacht, een vliegtuig, mogelijkheden te veel om op te noemen en ervaar je virtueel in 3D hoe het is om er zelf te zijn. En daar heb je niet eens een 3D brilletje voor nodig.

De online business is niet meer weg te denken uit ons werk. Een 3D Virtuele Tour is dè online tool om te laten zien wat jouw business echt in huis heeft. Ik geloof in 3D en daarom zet ik de volgende stap naar de toekomst. Ik zet online die stap extra en weet zeker dat deze 3D Virtuele Tour voor jou ook die stap extra is. Neem de stap naar 3D en versla jouw concurrenten in eigen huis.

2D wordt 3D
Met Vastgoed Virtueel heb ik het antwoord op mijn vraag: “Wat wil ik later worden als ik groot ben?” gevonden. Met steengoede 3D Virtuele Tours wil ik bijdragen aan de succesvolle toekomst van de koplopers in de makelaardij, horeca en ander branches.

Ik heb er super veel zin in om in contact te komen met makelaars, ondernemers en bedrijfseigenaren, te sparren over hun visie op de toekomst en in 3D een bijdrage te leveren aan hun succesvolle toekomst.

Hoogstpersoonlijk, Pien van der Linden

Zelf de impact van deze ijzersterke Makelaarstool ervaren?  
Vul ons contactformulier in en we spreken elkaar snel.

    MakelaardijHorecaAndere branche    Dit is een anti-spam vraag:
    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring op www.vastgoed-virtueel.nl/privacy-verklaring
    2018-04-02T17:00:17+02:00